http://www.massagetherapie-eenheid.nl/flat/images/logoarea-massagetherapie-eenheid.png
Reacties

"Nadja brengt me in verbinding met mijn lijf en dat is een heel fijn gevoel. Elke keer als ik bij Nadja ben geweest voel ik me uitgedaagd om nog beter voor mezelf te zorgen."
Laura

"De omgeving waar de praktijk gelegen ligt is erg mooi en rustgevend. Dit sluit mooi aan op de ontmoeting die ik heb ervaren met Nadja Vos en haar praktijk Massagetherapie-Eenheid. Voorafgaand aan de behandeling kreeg ik van Nadja een kop thee om zo eerst nader kennis te kunnen maken en mij de juiste vragen te stellen gericht op de massagetherapie om gericht een behandeling toe te kunnen passen. Zo werden alle mogelijke klachten besproken. Nadja stelde de juiste vragen en gaf mij een welkom en warm gevoel waardoor ik me helemaal op mijn gemak voelde. Tijdens de behandeling werden de knelpunten op een professionele wijze behandeld. De behandeling werd rustig afgebouwd en afgerond met een kop thee zo kon ik mijn bevindingen kenbaar maken. Deze combinatie zorgt ervoor dat het geen gewone massage is maar dat lichaam en geest weer eenheid vormen."
Aimee

"Toen ik de eerste keer een massage kreeg van Nadja, van massagetherapiepraktijk Eenheid, had ik niet vermoed dat aanraking door de ander zoveel meer bewust maakt van hoe je lichaam (en geest) ervoor staat. Doordat Nadja op een zeer ongedwongen, warme manier aan de start van de sessie vragen stelt over hoe het met mij gaat merk ik al bij het antwoorden dat ik langzaam vanuit mijn hoofd naar mijn lichaam beweeg, ze geeft vertrouwen. Wanneer ik echter daadwerkelijk op de massagebank lig heeft Nadja op basis van wat zij heeft gehoord én gezien, bedacht welke massage voor mij op dat moment passend is. Zij licht dit toe en overlegd wat wenselijk is. Ik vertrouw haar professionaliteit en laat haar altijd kiezen welke massage zij toepasselijk vindt. Nou juist dat is precies wat ik zo bijzonder vind aan haar behandelingen; ze weet de juiste snaar te raken, zonder er woorden aan te geven. Ze laat mij voelen zonder dat zij oordeelt, ze laat me volledig mijzelf zijn en neemt zelf geen ruimte in. Als ondernemer en moeder van 3 kinderen is een behandeling bij Nadja een groot cadeau aan mijzelf, maar ook aan de mensen om mij heen die daardoor meer van mij ervaren als heel mens."
Solita

"Prettige en mooie sfeer in de praktijk van Nadja. Snel een volgende afspraak ingepland!"
Erik

"Met aandacht is Nadja bij me aanwezig als ze me masseert. Haar warme handen brengen mijn aandacht bij mijn lichaam en bij mijn gevoel. Ik vind het heerlijk en ontspannen."
Saskia

"Nadja slaagt er in al snel een veilige en vertrouwde omgeving te creëren waarin het makkelijk is je over te geven aan de massage. Na haar massage hadden mijn lichaam en geest weer vriendschap sloten. Een hele prettige ervaring. Mijn geest was rustiger, mijn lichaam zachter. Voor herhaling vatbaar."
Marieke

"De praktijk ligt in een prachtige rustgevende omgeving, midden in het bos. Wat een rust. Na een gesprekje en een kop thee, heb ik een hele fijne massage gekregen. Ik ben vaker gemasseerd, maar vond mevrouw Vos ontzettend goed. Ze wist precies de “vaste” plekken te vinden en beet te pakken. Het ene plekje zacht, het andere plekje hard. Na afloop voelde ik me soepel en veel meer ontspannen. Echt voor herhaling vatbaar."
Baukje

© Copyright 2004-2018 - Eenheid massagetherapie
This site is designed and powered by yvedesign